Global Student Challenge

Elk jaar toveren we de sporthallen van On Campus Zwolle op Hogeschool Windesheim om tot een heuse indoor glamping! Studenten van over de hele wereld overnachten een week lang in de Dreamotels tijdens de Global Student Challenge.
”De Global Student Challenge is ’s werelds # 1 supply chain competitie en wordt georganiseerd door Inchainge, Hogeschool Windesheim en de Supply Chain Finance Community. Elk jaar strijden duizenden studenten van over de hele wereld om de Global Final week in Nederland te halen. CampSolutions helpt ons om van de Global Final week een onvergetelijke ervaring te maken voor de top 30 teams. Elk jaar komen gemiddeld 120 studenten uit 15 landen met 24 nationaliteiten samen om te strijden voor de wereldkampioenstitel. CampSolutions bouwt onze “Global Village” waar de studenten deze week doorbrengen en ze vinden het geweldig! Binnen een dag worden 3 kale sportzalen omgetoverd in een gezellige woonomgeving, “een thuis ver weg van huis!” De Global Village is waar de studenten vrije tijd met elkaar doorbrengen en nieuwe vriendschappen voor het leven opbouwen. CampSolutions levert huisjes van hoge kwaliteit, ze denken graag mee, en geven professioneel advies waar nodig dus we zijn erg tevreden over de goede service. Voor ons is CampSolutions een belangrijke strategische partner en we kijken er naar uit om volgend jaar weer een geweldig evenement te organiseren!”
– Jacky Emerencia
+ 31 (0) 55 50 50 510

HOOFDKANTOOR

Sintelweg 4
7399 RM Empe
Nederland

MAGAZIJN

Gildenweg 11
8304 BD Emmeloord
Nederland

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Volg ons via sociale media!

@campsolutions

Copyright © 2020 Campsolutions | Mede mogelijk gemaakt door websiteemmeloord

Scroll naar top

We are using cookies on our website

Please confirm, if you accept our tracking cookies. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to third party services.