Down The Rabbit Hole

De focus op festivals zorgde ervoor dat we al vanaf 2015 samenwerken met Mojo. We mochten dat jaar zelf een glamping concept uitdenken en uitvoeren: diverse tenten, een webshop en de kaartverkoop. Dit groeide in de daaropvolgende jaren uit tot een steeds grotere glamping, het Rabbit Resort. Van legertenten tot luxe suites. Met een cateringconcept van een luxe ontbijtje met koffie tot een snack in de late uurtjes.
“Campsolutions verzorgt al een aantal jaar de glampings op Lowlands en Down The Rabbit Hole. Begonnen met een beperkt aantal accommodaties, zijn de glampings inmiddels uitgegroeid tot een wezenlijk onderdeel van beide festivals waarbij bezoekers de keuze hebben uit een brede range aan accommodaties. Campsolutions heeft de vinger goed aan de pols wat betreft wensen van bezoekers; ieder jaar wordt er geïnnoveerd en ontstaan goede nieuwe ideeën. De samenwerking verloopt op een fijne en efficiënte manier waardoor Campsolutions ons op dit gebied echt ontzorgt.”
– MOJO – Bente Bollmann, Marketing manager
+ 31 (0) 55 50 50 510

HOOFDKANTOOR

Sintelweg 4
7399 RM Empe
Nederland

MAGAZIJN

Gildenweg 11
8304 BD Emmeloord
Nederland

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Volg ons via sociale media!

@campsolutions

Copyright © 2020 Campsolutions | Mede mogelijk gemaakt door websiteemmeloord

Scroll naar top

We are using cookies on our website

Please confirm, if you accept our tracking cookies. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to third party services.