nederlandse reizigers zoeken massaal toevlucht in eigen land

Er valt een grote groei te verwachten in lokaal toerisme in Nederland; binnenlandse vakanties worden nog populairder. Bent u zoekend naar een oplossing om uw (mini)camping uit te breiden? Creëer meer overnachtingsmogelijkheden door onze unieke en comfortabele accommodaties! Even voorstellen… CampSolutions is een jong en dynamisch bedrijf dat in korte tijd is uitgegroeid tot Europees marktleider op het gebied van verhuur en verkoop van tijdelijke slaapaccommodaties en hospitality tenten. We leveren basic tenten tot luxe accommodaties met knusse inrichting. Ook voor gasten die voor meer comfort gaan hebben we bijzondere mogelijkheden. Onderscheid met onze eyecatchers uw camping van de rest!

Zie hier al enkele van onze mogelijkheden!

De Bell tent voor twee, vier of zes personen met de stijlvolle ronde vorm en natuurlijke uitstraling is de perfecte outdoor tent voor kamperen in de natuur met het hele gezien. De tent is ruim met voldoende leef-en slaapmogelijkheid. Meer ruimte nodig? Plaats de Pharaoh of de Regular als bijzettent voor extra slaap- en/of opbergruimte.

De nieuwste aanwinst in het assortiment van Campsolutions: De Pharaoh! Deze tweepersoons tent in piramide vorm is verkrijgbaar in maar liefst vier verschillende kleuren.  Mocht dit nog niet genoeg zijn dan is de Pharaoh uit te breiden met een luifel waardoor de gast beschermd blijf tegen regen of zonneschijn.

De vijf hotelkamers van Room45 zijn voorzien van eigen sanitair en wifi, zijn geluiddicht en ingericht voor twee tot drie personen. Door de airco blijft het bij een warme zomer heerlijk koel binnen. Ideaal voor gasten die overdag erop uit gaan en bij terugkomst fijn kunnen genieten van hun eigen verfrissende douche! Deze duurzame verplaatsbare accommodatie passen bij onze dynamische en mobiele samenleving!

air

Back to nature in deze tweepersoons comfortabele Air. Wakker worden met de geluiden van de natuur. Met zijn strakke vormgeving is het een ware eyecatcher. De Air voelt van binnen als een zeer knusse accomodatie.

+ 31 (0) 55 50 50 510

HOOFDKANTOOR

Sintelweg 4
7399 RM Empe
Nederland

MAGAZIJN

Gildenweg 11
8304 BD Emmeloord
Nederland

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Volg ons via sociale media!

@campsolutions

Copyright © 2020 Campsolutions | Mede mogelijk gemaakt door websiteemmeloord

Scroll naar top

We are using cookies on our website

Please confirm, if you accept our tracking cookies. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to third party services.