Van legertent tot totaalleverancier voor Europese festivals, evenementen en bruiloften

Twaalf jaar geleden begon het met een legertruck en vier legertenten. Samen met broer Mark Leuven en twee vrienden startte Wouter Leuven een bedrijf naast zijn toenmalige baan. De eerste zomer was het gelijk hartstikke druk, maar tijdens de herfst en winter moesten we creatief zijn! We zijn toen zelf tenten gaan produceren en verkopen. Voor de Apenheul in Apeldoorn hebben we toen een heel tentenkamp geproduceerd.

De focus op festivals zorgde in 2015 voor een doorbraak toen we voor Down The Rabbit Hole van Mojo zelf een concept mocht uitdenken en uitvoeren: diverse tenten, een webshop en de kaartverkoop. De directeur van Lowlands, eveneens georganiseerd door Mojo, vroeg gelijk of we dit dat jaar ook voor zijn festival wilden doen. Daar kwamen weer andere organisaties kijken en voor we het wisten, werkten we onder andere ook voor Parookaville in Duitsland en Rock Werchter in België. Echt een hele mooie kans.

In 2018 werden we ineens wereldwijd de grootste aanbieder van tijdelijke slaapaccommodaties, nadat we het failliete G3 Presents in zowel Nederland als Engeland hebben overgenomen. Met ruim 5.000 tenten en meer dan 8.000 bedden, kunnen we gigantische festival glampings bouwen. Internationale festivals weten ons vanaf dit moment ook te vinden, zoals bijvoorbeeld Sziget in Boedapest en Tomorrowland in België.

We willen vooral verwachtingen overtreffen en het wow-effect creëren. In 2019 werden nieuwe partnerships gesloten. De bijzondere zeilstructuren van Black Sheep zetten we bijvoorbeeld in voor hospitality op festivals. Ze geven een hele gave sfeer waarmee we echt een onderscheidende beleving neerzetten. Met de faciliteiten van het Room45 pop-uphotel kunnen organisatoren veel bezoekers een luxe overnachting aanbieden. Met de 45ft containers is het mogelijk om meerdere verdiepingen te creëren en ze bevatten zelfs sanitair, Wifi en een TV.

Samen met onze opdrachtgevers en medewerkers zoeken we steeds naar innovatieve concepten en producten. Deze partnerships zorgden er voor dat CampSolutions zich van slaapaccommodatiepartner tot totaalleverancier van luxe short-stay accommodaties heeft ontwikkeld. De nieuwe partnerships openen ook deuren in andere segmenten, zoals KNVB, Formule1 en een een bedrijf als ECCO.
Partnerships en samenwerken zijn fundamenteel voor ons. We kijken altijd samen met de opdrachtgevers wat ze nodig hebben en spelen daarop in. We adviseren ze vanuit de praktijk: welke tent past bij ze en welke sfeer willen we neerzetten. Het doel is om samen iets heel gaafs neer te zetten. Vanuit passie voor het vak.

We werken hard. Altijd met het einddoel voor ogen. En dan met z’n allen genieten van wat we samen hebben bereikt.

Together we create spaces for memories.

+ 31 (0) 55 50 50 510

HOOFDKANTOOR

Sintelweg 4
7399 RM Empe
Nederland

MAGAZIJN

Gildenweg 11
8304 BD Emmeloord
Nederland

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Volg ons via sociale media!

@campsolutions

Copyright © 2020 Campsolutions | Mede mogelijk gemaakt door websiteemmeloord

Scroll naar top

We are using cookies on our website

Please confirm, if you accept our tracking cookies. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to third party services.