EXCLUSIEVE SAMENWERKING MET DE WAARD.

  • Home
  • >
  • Nieuws
  • >
  • EXCLUSIEVE SAMENWERKING MET DE WAARD.

Campsolutions X De Waard Tenten

Exciting news! Campsolutions en De Waard Tenten slaan hun handen ineen en starten dit najaar met een exclusieve samenwerking. Vanaf nu is een selectie van tenten van De Waard bij Campsolutions beschikbaar voor verhuur in de festival- en evenementenbranche. 

Campsolutions bestaat sinds 2008 en is uitgegroeid tot een full-service organisatie, met tenten die de ultieme combinatie bevatten van functionaliteit en beleving. Zij bouwen hun tenten onder anderen op bekende festivals zoals Tomorrowland en Lowlands. 

Wouter Leuven, eigenaar van Campsolutions, vertelt: “deze samenwerking met De Waard is uniek omdat wij de enige externe partij zijn die hun tenten aanbieden voor de verhuur. Iedere doorgewinterde kampeer- of festivalganger koestert nostalgische gevoelens voor een De Waard tent. Gaaf toch als je hierin kunt kamperen op je favoriete festival of pop-up glamping. De tent zoals de Apollo 5 past perfect in ons bestaande aanbod. Wij zijn erg trots op deze nieuwe samenwerking.” 

De Waard bestaat al meer dan 70 jaar en is een icoon op de Nederlandse markt: topkwaliteit met liefde voor details. Dat zie je in het ontwerp en het productieproces en ervaar je direct zodra je de tent binnenstapt. Een De Waard is niet zomaar een tent; het is de basis voor mooie herinneringen: Een tent voor het leven. 

“Wij zijn erg trots op deze samenwerking. Campsolutions is een gevestigd merk binnen de evenementen- en festivalbranche. Deze unieke samenwerking zorgt ervoor dat onze tenten straks op diverse festivals en evenementen geplaatst kunnen worden. Met ons gezamenlijk netwerk en know-how en deze exclusieve samenwerking, kunnen we bijdragen aan een unieke belevenis voor de bezoekers van de festivals en evenementen en daarmee aan het creëren van mooie herinneringen”, aldus Willem Wagenaar, General Manager van De Waard.

Tijdens de Glampspiration Nº3 op 8 en 9 oktober, het jaarlijkse inspiratie event van Campsolutions, wordt een tipje van deze nieuwe samenwerking opgelicht. Benieuwd naar het aanbod en op zoek naar inspiratie en opmaat gemaakt advies? Meld je dan aan via www.glampspiration.com.  

+ 31 (0) 55 50 50 510

HOOFDKANTOOR

Sintelweg 4
7399 RM Empe
Nederland

MAGAZIJN

Gildenweg 11
8304 BD Emmeloord
Nederland

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Volg ons via sociale media!

@campsolutions

Copyright © 2020 Campsolutions | Mede mogelijk gemaakt door websiteemmeloord

Scroll naar top

We are using cookies on our website

Please confirm, if you accept our tracking cookies. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to third party services.