Trouwen

Huur de perfecte tipi tent voor jouw festival bruiloft

Wie wil dat nou niet; trouwen midden in de natuur op een locatie naar jullie keuze. In een bijzondere tipi tent, unieke zeilstructuur of onder een stoere luifel.

Denk aan een perfect gedecoreerd locatie met romantische lampjes, lampionnen, een heus haardvuur, lekkere hapjes, goede muziek en dat allemaal in de buitenlucht.

Of je nu kiest voor een zwoele zomerdag, een romantische Indian Summer bruiloft waarbij de gekleurde bladeren aan de boom en bont decor geven of een knusse winter bruiloft. De tipi tenten en zeilstructuren zijn de ultieme basis voor jouw bruiloft, ongeacht het seizoen. Van een intieme bruiloft met een handjevol gasten tot honderden genodigden. Alles is mogelijk! Samen nemen we graag jullie wensen door.

Full Service

Wij doen al het harde werk en richten ons op de ultieme combinatie van functionaliteit en beleving, zodat jij zodat jij kunt relaxen. Letterlijk. Door onze jarenlange ervaring weten we waar we het over hebben. Van professionele plattegrond, sanitaire oplossingen tot alle andere glamping faciliteiten.

Op elke locatie

Je vindt ons in heel Europa op elke locatie en gedurende elk seizoen. Letterlijk. Of het nu een bruiloft is aan de middellandse zee of een skiwedstrijd in de Oostenrijkse bergen. Wij zijn er voor je. Overal.

Partnership

Samenwerken met onze partners en onze opdrachtgevers is onze kracht. We kijken altijd samen met de opdrachtgevers wat ze nodig hebben en spelen daarop in. We adviseren je vanuit de praktijk: welke tent past bij je en welke sfeer willen we neerzetten. Het doel is om samen iets heel gaafs neer te zetten. Vanuit passie voor het vak en voor het beste eindresultaat.

Glamperen op jouw festival bruiloft?

Samen met jullie gasten het ultieme festival gevoel beleven op jullie bruiloft? Overnacht samen met de gasten in luxe glamping accommodaties op jouw bruiloft locatie.

Accommodaties

  • Wis
  • Wis

Projecten

+ 31 (0) 55 50 50 510

HOOFDKANTOOR

Sintelweg 4
7399 RM Empe
Nederland

MAGAZIJN

Gildenweg 11
8304 BD Emmeloord
Nederland

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Volg ons via sociale media!

@campsolutions

Copyright © 2020 Campsolutions | Mede mogelijk gemaakt door websiteemmeloord

Scroll naar top

We are using cookies on our website

Please confirm, if you accept our tracking cookies. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to third party services.