Slapen

Glamping. Slapen in de buitenlucht. In de luxe van een hotelkamer

Glamping is een combinatie de glamorous & camping. Het mooiste van beiden wordt gecombineerd: slapen met het comfort van een hotelkamer in een natuurlijke omgeving.

Glamping op een festival, op de camping, in je eigen tuin of als onderkomen voor jouw klanten tijdens een bedrijfsevent. Slapen in de buitenlucht geeft een extra dimensie. Het verbindt. Voeg die extra beleving toe aan jouw event en overnacht in een luxe glamping accommodatie.

Met meer dan 50 verschillende slaapaccommodaties is er altijd wel een accommodatie die bij je past. Van legertent tot luxe suite met sanitair. Je slaapt op comfortabele bedden, met beddengoed en linnen. Je hoeft dus niet meer te sjouwen met al je spullen.

Elke tent heeft zijn eigen unieke uitstraling en onderscheid zich van de ander. Zo zijn er slaapaccommodaties die voorzien zijn van een verhoogde houten vloer met terras. Weer een andere heeft een douche en toilet. Voor twee personen tot samen met al je vrienden slapen in een grote tent.

Voor diverse opdrachtgevers hebben we verschillende glampings gebouwd. Van groot tot klein. Overal stond slapen centraal. Een comfortabel verblijf voor de festivalbezoeker of gast.

Full Service

Wij doen al het harde werk en richten ons op de ultieme combinatie van functionaliteit en beleving, zodat jij zodat jij kunt relaxen. Letterlijk. Door onze jarenlange ervaring weten we waar we het over hebben. Van professionele plattegrond, sanitaire oplossingen tot alle andere glamping faciliteiten.

Op elke locatie

Je vindt ons in heel Europa op elke locatie en gedurende elk seizoen. Letterlijk. Of het nu een bruiloft is aan de middellandse zee of een skiwedstrijd in de Oostenrijkse bergen. Wij zijn er voor je. Overal.

Partnership

Samenwerken met onze partners en onze opdrachtgevers is onze kracht. We kijken altijd samen met de opdrachtgevers wat ze nodig hebben en spelen daarop in. We adviseren je vanuit de praktijk: welke tent past bij je en welke sfeer willen we neerzetten. Het doel is om samen iets heel gaafs neer te zetten. Vanuit passie voor het vak en voor het beste eindresultaat.

Accommodaties

Projecten

+ 31 (0) 55 50 50 510

HOOFDKANTOOR

Sintelweg 4
7399 RM Empe
Nederland

MAGAZIJN

Gildenweg 11
8304 BD Emmeloord
Nederland

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Volg ons via sociale media!

@campsolutions

Copyright © 2020 Campsolutions | Mede mogelijk gemaakt door websiteemmeloord

Scroll naar top

We are using cookies on our website

Please confirm, if you accept our tracking cookies. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to third party services.